Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fundación José kalasanz Baron Rojo SUR
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Amara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva probeert naar een medespeler te passen. Burgos is nu in balbezit. Burgos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fundación José kalasanz - Baron Rojo SUR 0:1

11e minuut.
Cuervo met een snelle inworp. Silva rent richting de bal. Silva geeft een lange en hoge pass. Burgos rent richting de bal. Burgos haalt uit met een fantastische trap. Pacheco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fundación José kalasanz - Baron Rojo SUR 0:2

20e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante geeft een hoge lob. Daar is Angulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz haalt uit met een fantastische trap. Polanía verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Amara passt de bal met de wreef. Angulo rent richting de bal. Angulo speelt de bal door. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Polanía met een harde bal richting middenveld. Cadena kopt de bal weg. Angulo rent richting de bal. Angulo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Angulo kopt de bal weg. Ossa rent richting de bal. Sáenz onderschept slim de pass. Sáenz schiet op doel. Peñuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mancera neemt de hoekschop. Klungelig pakt Peñuela de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fundación José kalasanz - Baron Rojo SUR 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fundación José kalasanz 46%, Baron Rojo SUR 54%.
Fundación José kalasanz - Baron Rojo SUR 1:2

75e minuut.
Tarazona passt de bal met de wreef. Amara rent richting de bal. Amara passt de bal zonder na te denken. Angulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Angulo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fundación José kalasanz 44%, Baron Rojo SUR 56%.
Fundación José kalasanz - Baron Rojo SUR 1:2