Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boyones FC SPARTAK NAVIO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 22
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Sosa passt de bal zonder na te denken. Numpaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovalle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ovalle krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco passt de bal in één keer door. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Triana probeert naar een medespeler te passen. Coronado is nu in balbezit. Coronado passt de bal zonder na te denken. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Franco rent richting de bal. Valero rent richting de bal. Valero geeft de bal voor. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Triana verovert de bal door een tackle van achteren. Franco onderschept slim de pass. Met opzet legt Jaramillo Gómez zijn tegenspeler op de grond. Jaramillo Gómez krijgt een gele kaart. Franco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Franco wilt de vrije trap nemen. Toledo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Coronado rent richting de bal. Coronado passt de bal zonder na te denken. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Triana verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes rent richting de bal. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyones FC 46%, SPARTAK NAVIO 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boyones FC - SPARTAK NAVIO 0:0

53e minuut.
Jaramillo Gómez probeert de bal met de borst te controleren. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Eslava tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ávila is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ávila zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jaramillo Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaramillo Gómez geeft een lange en hoge pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Cárdenas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Ávila met een snelle inworp. Franco is nu in balbezit. Triana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Franco raakt geblesseerd tijdens het duel. Franco legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal met de wreef. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Sosa rent richting de bal. Valero verovert de bal door een tackle van achteren. Valero geeft een lange en hoge pass. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Velasco geeft een lange en hoge pass. Cárdenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárdenas passt de bal zonder na te denken. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Boyones FC - SPARTAK NAVIO 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boyones FC 52%, SPARTAK NAVIO 48%.
Boyones FC - SPARTAK NAVIO 1:0