Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTAK NAVIO Boyones FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Bermúdez met een sublieme pass. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Toledo rent richting de bal. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Valero rent richting de bal. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco met een sublieme pass. Sosa rent richting de bal. Sosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Velasco rent richting de bal. Velasco probeert naar een medespeler te passen. Sosa is nu in balbezit. Sosa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valero. Cárdenas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Velasco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK NAVIO - Boyones FC 0:1

26e minuut.
Fuentes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rubio komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Coronado met een sublieme pass. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio passt de bal zonder na te denken. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Castillo rent richting de bal. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio rent richting de bal. Rubio schiet op doel. Cárdenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPARTAK NAVIO - Boyones FC 1:1

41e minuut.
Eslava rent richting de bal. Eslava geeft een lange en hoge pass. Bermúdez rent richting de bal. Rubio is nu in balbezit. Rubio schiet op doel. Cárdenas bokst de bal weg. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK NAVIO - Boyones FC 2:1

43e minuut.
Franco probeert naar een medespeler te passen. Sosa heeft problemen om de bal te vangen. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio schiet op doel. Jiménez kopt de bal weg. Cárdenas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK NAVIO 45%, Boyones FC 55%.
SPARTAK NAVIO - Boyones FC 2:1

56e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio passt de bal met de wreef. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Cárdenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK NAVIO - Boyones FC 3:1

70e minuut.
Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis onderschept slim de pass. Galvis passt de bal zonder na te denken. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK NAVIO - Boyones FC 4:1

89e minuut.
Galvis heeft problemen om de bal te vangen. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio passt de bal zonder na te denken. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cárdenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK NAVIO 42%, Boyones FC 58%.
SPARTAK NAVIO - Boyones FC 4:1