Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grisales brainer arley chantre
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


31e minuut.
Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertel onderschept slim de pass. Lleras verovert de bal door een tackle van achteren. Moncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grisales - brainer arley chantre 1:0

35e minuut.
Llano passt de bal zonder na te denken. Orduz rent richting de bal. Gamba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Orduz raakt geblesseerd tijdens het duel. Orduz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Llorente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grisales 58%, brainer arley chantre 42%.
grisales - brainer arley chantre 1:0

65e minuut.
Losada speelt de bal door. Gamba rent richting de bal. Gamba met een sublieme pass. Daar is Orduz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orduz haalt uit met een fantastische trap. Llorente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Yépez Parada passt de bal zonder na te denken. Inworp. Bermúdez met de inworp. Tortillo is nu in balbezit. Tortillo geeft een hoge lob. Llorente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Orduz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
grisales - brainer arley chantre 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grisales 57%, brainer arley chantre 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
grisales - brainer arley chantre 1:1