Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ind nacional Espain
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Salas probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guayacán de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taborda. Taborda krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Alcalá met een snelle inworp. Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoa passt de bal in één keer door. Garavito is nu in balbezit. Garavito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ind nacional - Espain 1:0

21e minuut.
Echavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Salas probeert naar een medespeler te passen. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rojo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborda geeft de bal voor. Garavito is nu in balbezit. Garavito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ind nacional - Espain 2:0

36e minuut.
Alcalá geeft een hoge lob. Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Garavito is nu in balbezit. Garavito schiet op doel. Munévar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ind nacional 42%, Espain 58%.
ind nacional - Espain 2:0

55e minuut.
Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado geeft de bal voor. Alcalá probeert de bal met de borst te controleren. Garavito rent richting de bal. Garavito schiet op doel. Munévar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ind nacional - Espain 3:0

59e minuut.
Aristizábal kan de bal niet met de borst controleren. Salas rent richting de bal. Salas probeert naar een medespeler te passen. Gallo rent richting de bal. Gallo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ind nacional - Espain 3:1

64e minuut.
Alonso kopt de bal weg. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campusano speelt de bal door. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Novoa probeert naar een medespeler te passen. Salgado rent richting de bal. Salgado passt de bal in één keer door. Garavito is nu in balbezit. Garavito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Salas bereikt de bal nog maar net als eerste. Echavarría onderschept slim de pass. Echavarría passt de bal in één keer door. Campusano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campusano geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Paredes rent richting de bal. Alcalá is nu in balbezit. Alcalá passt de bal zonder na te denken. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ind nacional - Espain 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ind nacional 47%, Espain 53%.
ind nacional - Espain 4:1