Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
grisales Baron Rojo SUR
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Burgos onderschept slim de pass. Gamba rent richting de bal. Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Rubio is nu in balbezit. Rubio passt de bal met de wreef. Vargas Lleras met een sublieme pass. Burgos is nu in balbezit. Burgos haalt uit met een fantastische trap. Llorente bokst de bal weg. Gamba geeft een lange en hoge pass. Moncada rent richting de bal. Vásquez begaat een overtreding. Vásquez krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Silva passt de bal in één keer door. Báez rent richting de bal. Burgos verovert de bal door een tackle van achteren. Burgos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
grisales - Baron Rojo SUR 0:1

45e minuut.
Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón speelt de bal door. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Moncada onderschept slim de pass. Moncada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grisales 62%, Baron Rojo SUR 38%.
grisales - Baron Rojo SUR 0:1

52e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón passt de bal zonder na te denken. Rubio speelt de bal door. Daar is Moncada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moncada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson is nu in balbezit. Lleras onderschept slim de pass. Lleras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: grisales 40%, Baron Rojo SUR 60%.
grisales - Baron Rojo SUR 0:1