Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ind nacional SPARTAK NAVIO
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 22.9
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Garavito passt de bal in één keer door. Echavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Echavarría passt de bal zonder na te denken. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Echavarría verovert de bal door een tackle van achteren. Triana verovert de bal door een tackle van achteren. Triana speelt de bal door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jaramillo Gómez geeft de bal voor. Bermúdez rent richting de bal. Aristizábal is nu in balbezit. Bermúdez onderschept slim de pass. Bermúdez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Alcalá met een snelle inworp. Salgado is nu in balbezit. Salgado geeft een hoge lob. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ind nacional - SPARTAK NAVIO 1:0

17e minuut.
Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Salgado geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Jaramillo Gómez de bal onder controle te krijgen. Alcalá rent richting de bal. Alcalá schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Novoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado onderschept slim de pass. Coronado passt de bal in één keer door. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ovalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovalle passt de bal in één keer door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Palencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ind nacional - SPARTAK NAVIO 1:1

23e minuut.
Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá onderschept slim de pass. Alcalá geeft een lange en hoge pass. Garavito is nu in balbezit. Garavito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Novoa de bal. Coronado is nu in balbezit. Coronado passt de bal in één keer door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palencia bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Coronado zal de hoekschop nemen. Bermúdez springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palencia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Aristizábal kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
ind nacional - SPARTAK NAVIO 1:2

29e minuut.
Echavarría raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Velandia komt het veld opgelopen.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Taborda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Valero de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Eslava speelt de bal door. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ind nacional - SPARTAK NAVIO 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ind nacional 45%, SPARTAK NAVIO 55%.
ind nacional - SPARTAK NAVIO 1:3

52e minuut.
Coronado probeert naar een medespeler te passen. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal met de wreef. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Novoa geeft de bal voor. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado onderschept slim de pass. Garavito rent richting de bal. Garavito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Triana heeft problemen om de bal te vangen. Velandia onderschept slim de pass. Velandia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Garavito de bal. Garavito haalt uit met een fantastische trap. Ibarra bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ind nacional - SPARTAK NAVIO 2:3

62e minuut.
Salgado passt de bal met de wreef. Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá geeft een hoge lob. Taborda heeft problemen om de bal te vangen. Taborda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Garavito verovert de bal door een tackle van achteren. Garavito speelt de bal door. Salgado is nu in balbezit. Salgado schiet op doel. Ibarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ind nacional - SPARTAK NAVIO 3:3

80e minuut.
Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado met een sublieme pass. Klungelig pakt Bermúdez de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Palencia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Klungelig pakt Valero de bal. Novoa rent richting de bal. Novoa passt de bal met de wreef. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jaramillo Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Triana rent richting de bal. Velandia probeert naar een medespeler te passen. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ind nacional 45%, SPARTAK NAVIO 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ind nacional - SPARTAK NAVIO 3:3