Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SPARTAK NAVIO ind nacional
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Taborda is nu in balbezit. Taborda geeft een lange en hoge pass. Toledo heeft problemen om de bal te vangen. Garavito is nu in balbezit. Garavito haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Triana is nu in balbezit. Triana geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barco Vargas de bal. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SPARTAK NAVIO - ind nacional 1:0

30e minuut.
Garavito passt de bal met de wreef. Novoa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Barco Vargas probeert de bal aan de voet te houden. Palencia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Triana met een sublieme pass. Sosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado onderschept slim de pass. Salgado draait met de bal, schiet en ... Ibarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK NAVIO 56%, ind nacional 44%.
SPARTAK NAVIO - ind nacional 1:0

53e minuut.
Coronado bereikt de bal nog maar net als eerste. Coronado met een sublieme pass. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Barco Vargas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Salgado heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes speelt de bal door. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez onderschept slim de pass. Bermúdez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Echavarría probeert naar een medespeler te passen. Garavito is nu in balbezit. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SPARTAK NAVIO - ind nacional 1:1

73e minuut.
Ovalle onderschept slim de pass. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal met de wreef. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Salgado kopt de bal weg. Triana is nu in balbezit. Echavarría begaat een overtreding. Triana raakt geblesseerd tijdens het duel. Triana zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bermúdez rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Echavarría onderschept slim de pass. Echavarría probeert naar een medespeler te passen. Jaramillo Gómez is nu in balbezit. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SPARTAK NAVIO 42%, ind nacional 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SPARTAK NAVIO - ind nacional 1:1