Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
brainer arley chantre Fundación José kalasanz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Cantillo is nu in balbezit. Cantillo speelt de bal door. Sáenz is nu in balbezit. Angulo rent richting de bal. Angulo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tarazona rent richting de bal. Tortillo onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cadena. Cadena krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Caraballo geeft een lange en hoge pass. Orduz kopt de bal weg. Daar is Ovalle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llano rent richting de bal. Llano schiet op doel. Pacheco bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Bermúdez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Infante met een snelle inworp. Angulo is nu in balbezit. Angulo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Taborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborda geeft een hoge lob. Tarazona heeft problemen om de bal te vangen. Ovalle rent richting de bal. Ovalle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brainer arley chantre 63%, Fundación José kalasanz 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
brainer arley chantre - Fundación José kalasanz 0:0

47e minuut.
Angulo is nu in balbezit. Angulo passt de bal met de wreef. Losada kan de bal niet met de borst controleren. Sáenz is nu in balbezit. Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Tarazona is nu in balbezit. Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Losada geeft de bal voor. Ovalle rent richting de bal. Ovalle schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
brainer arley chantre - Fundación José kalasanz 1:0

52e minuut.
Orduz rent richting de bal. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Orduz verovert de bal door een tackle van achteren. Llano rent richting de bal. Llano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Bermúdez met de inworp. Losada met een sublieme pass. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovalle onderschept slim de pass. Ovalle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
brainer arley chantre - Fundación José kalasanz 2:0

78e minuut.
Sáenz rent richting de bal. Losada onderschept slim de pass. Losada passt de bal zonder na te denken. Ovalle bereikt de bal nog maar net als eerste. Ovalle schiet op doel. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Gómez probeert de bal met de borst te controleren. Gómez geeft een lange en hoge pass. Llano is nu in balbezit. Llano schiet op doel. Estacio probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
brainer arley chantre - Fundación José kalasanz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: brainer arley chantre 40%, Fundación José kalasanz 60%.
brainer arley chantre - Fundación José kalasanz 3:0