Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Root United Skarios f.c
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
20.1 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten matig
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Vanegas rent richting de bal. Aguilar rent richting de bal. Aguilar speelt de bal door. Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas speelt de bal door. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón verovert de bal door een tackle van achteren. Tobón schiet op doel. Monroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Vanegas verovert de bal door een tackle van achteren. Vanegas met een sublieme pass. Tobón is nu in balbezit. Tobón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Santofimio geeft een hoge lob. Buenaventura kopt de bal weg. Tobón is nu in balbezit. Tobón draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Patarroyo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla passt de bal met de wreef. Tobón rent richting de bal. Tobón haalt uit met een fantastische trap. Patarroyo probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Zamudio rent richting de bal. Zamudio geeft de bal voor. Tobón rent richting de bal. Tobón schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Doeltrap. Patarroyo met een harde bal richting middenveld. Arango Jaramillo kopt de bal weg. Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Root United 47%, Skarios f.c 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Root United - Skarios f.c 0:0

65e minuut.
Mantilla met de inworp. Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá geeft een hoge lob. Daar is Medellín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medellín haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santofimio met de inworp. Galindo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Zamudio geeft de bal voor. Patarroyo is nu in balbezit. Tobón onderschept slim de pass. Tobón schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Root United - Skarios f.c 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Root United 50%, Skarios f.c 50%.
Root United - Skarios f.c 1:0