Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skarios f.c Root United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Galindo rent richting de bal. Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla geeft de bal voor. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Bonilla de bal. Galindo rent richting de bal. Ibarra rent richting de bal. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarios f.c - Root United 1:0

35e minuut.
Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar geeft een hoge lob. Tobón is nu in balbezit. Tobón haalt uit met een fantastische trap. Patarroyo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Skarios f.c - Root United 1:1

43e minuut.
Pérez Jaramillo probeert naar een medespeler te passen. Galindo rent richting de bal. Galindo passt de bal in één keer door. Medellín rent richting de bal. Medellín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hernández trapt de bal weg. Vanegas kopt de bal weg. Daar is Arango Jaramillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medellín bereikt de bal nog maar net als eerste. Medellín draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarios f.c 39%, Root United 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Skarios f.c - Root United 1:1

58e minuut.
Inworp. Zamudio met de inworp. Arango Jaramillo probeert naar een medespeler te passen. Cadavid rent richting de bal. Cadavid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bernal kopt de bal weg. Galindo is nu in balbezit. Galindo passt de bal in één keer door. Medellín is nu in balbezit. Medellín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Arango Jaramillo speelt de bal door. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio passt de bal met de wreef. Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ibarra kopt de bal weg. Daar is Medellín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernal is nu in balbezit. Galindo is nu in balbezit. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tobón verovert de bal door een tackle van achteren. Cadavid rent richting de bal. Cadavid passt de bal in één keer door. Zamudio rent richting de bal. Zamudio geeft een hoge lob. Monroy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Patarroyo geeft de bal voor. Galindo rent richting de bal. Galindo passt de bal in één keer door. Medellín bereikt de bal nog maar net als eerste. Medellín draait met de bal, schiet en ... Hernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarios f.c - Root United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarios f.c 46%, Root United 54%.
Skarios f.c - Root United 2:1