Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Root United verdugo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 21.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Bahamón verovert de bal door een tackle van achteren. Bahamón probeert naar een medespeler te passen. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Montoya probeert de bal aan de voet te houden. Hernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Tobón verovert de bal door een tackle van achteren. Pachón is nu in balbezit. Cadavid onderschept slim de pass. Tobón rent richting de bal. Tobón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Root United - verdugo 1:0

10e minuut.
Madero met een snelle inworp. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita onderschept slim de pass. Pita geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Madero geeft een lange en hoge pass. Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Cadavid onderschept slim de pass. Cadavid haalt uit met een fantastische trap. Yépez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Aguilar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Pachón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobón rent richting de bal. Tobón schiet op doel. Yépez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Root United - verdugo 2:0

30e minuut.
Bahamón speelt de bal door. Arango Jaramillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Jaramillo passt de bal zonder na te denken. Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Guzmán rent richting de bal. Cadavid onderschept slim de pass. Cadavid met een sublieme pass. Tobón rent richting de bal. Tobón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Root United 50%, verdugo 50%.
Root United - verdugo 2:0

48e minuut.
Bahamón controleert de bal met de borst. Bonilla rent richting de bal. Bonilla speelt de bal door. Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Guzmán speelt de bal door. Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavid probeert naar een medespeler te passen. Tobón rent richting de bal. Tobón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Daar is Guzmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pita rent richting de bal. Pita passt de bal zonder na te denken. Cuevas rent richting de bal. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pita kopt de bal weg. Klungelig pakt Bernal de bal. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Hernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Root United - verdugo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Root United 36%, verdugo 64%.
Root United - verdugo 2:1