Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el equipo iregui cebollitas fc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Moyano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro geeft de bal voor. Buitrago is nu in balbezit. Buitrago draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Buitrago geeft de bal voor. Daar is Murcia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pimentel rent richting de bal. Pimentel draait met de bal, schiet en ... Artunduaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forero rent richting de bal. Forero passt de bal met de wreef. Buitrago is nu in balbezit. Buitrago haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Calderón Sr probeert naar een medespeler te passen. Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal in één keer door. Buitrago rent richting de bal. Buitrago draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Chavarro is nu in balbezit. Amortegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarro begaat een overtreding. Chavarro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el equipo iregui 45%, cebollitas fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el equipo iregui - cebollitas fc 0:0

55e minuut.
Ahumada rent richting de bal. Ahumada geeft een lange en hoge pass. Amortegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago rent richting de bal. Buitrago haalt uit met een fantastische trap. Artunduaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Roa de bal onder controle te krijgen. Buitrago rent richting de bal. Buitrago met een sublieme pass. Pimentel rent richting de bal. Pimentel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Santoyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Santoyo passt de bal zonder na te denken. López heeft problemen om de bal te vangen. Peñuela is nu in balbezit. Peñuela draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el equipo iregui 62%, cebollitas fc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el equipo iregui - cebollitas fc 0:0