Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Root United cebollitas fc
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Calderón Sr passt de bal in één keer door. Forero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arango Jaramillo. Arango Jaramillo krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Forero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Forero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bernal kopt de bal weg. Klungelig pakt Calderón Sr de bal. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra geeft de bal voor. Pimentel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buitrago is nu in balbezit. Buitrago haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Buitrago met een sublieme pass. Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón geeft de bal voor. Zamudio is nu in balbezit. Zamudio geeft de bal voor. Quintero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Forero is nu in balbezit. Forero probeert naar een medespeler te passen. Cadavid rent richting de bal. Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bonilla kopt de bal weg. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calderón Sr. Calderón Sr krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Buitrago speelt de bal door. Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. Hernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Root United 56%, cebollitas fc 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Root United - cebollitas fc 0:0

47e minuut.
Bernal is nu in balbezit. Pimentel verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonilla. Bonilla krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Quintero maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago speelt de bal door. Pimentel is nu in balbezit. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Forero is nu in balbezit. Zamudio verovert de bal door een tackle van achteren. Zamudio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tobón de bal. Tobón schiet op doel. Quintero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tobón is nu in balbezit. Tobón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Root United - cebollitas fc 1:0

83e minuut.
Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio geeft de bal voor. Klungelig pakt Calderón Sr de bal. Tobón is nu in balbezit. Tobón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Root United 62%, cebollitas fc 38%.
Root United - cebollitas fc 1:0