Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
salatatu el equipo iregui
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Piragua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega speelt de bal door. Arias Cardona rent richting de bal. Peñuela onderschept slim de pass. Peñuela haalt uit met een fantastische trap. Feliciano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Amortegui passt de bal zonder na te denken. Peñuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarchán met een sublieme pass. Peñuela is nu in balbezit. Peñuela draait met de bal, schiet en ... Feliciano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
salatatu - el equipo iregui 0:1

27e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Arias Cardona is nu in balbezit. Ortega onderschept slim de pass. Peñuela rent richting de bal. Peñuela draait met de bal, schiet en ... Feliciano bokst de bal weg.

30e minuut.
Amortegui is nu in balbezit. Amortegui met een sublieme pass. Peñuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Huerta geeft een hoge lob. Inworp. Santoyo met de inworp. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Arias Cardona geeft een lange en hoge pass. Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Rey zijn tegenspeler op de grond. Rey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salatatu 73%, el equipo iregui 27%.
salatatu - el equipo iregui 0:1

49e minuut.
Rey passt de bal zonder na te denken. Piragua is nu in balbezit. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piragua verovert de bal door een tackle van achteren. Piragua schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Huerta is nu in balbezit. Huerta geeft een lange en hoge pass. Rentería rent richting de bal. Rentería geeft de bal voor. Artunduaga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: salatatu 56%, el equipo iregui 44%.
salatatu - el equipo iregui 0:1