Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
andrea verdugo
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Valoyes de bal onder controle te krijgen. Ubaque is nu in balbezit. Nariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Ubaque verovert de bal door een tackle van achteren. Ubaque schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pinilla passt de bal zonder na te denken. Leyton is nu in balbezit. Leyton met een sublieme pass. Ubaque rent richting de bal. Ubaque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Yépez speelt de bal door. Cuevas is nu in balbezit. Pinilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pinilla krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita verovert de bal door een tackle van achteren. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita onderschept slim de pass. Pita haalt uit met een fantastische trap. Dueñas bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jerez passt de bal in één keer door. Valoyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán rent richting de bal. Valoyes verovert de bal door een tackle van achteren. Valoyes geeft een hoge lob. Yépez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andrea 49%, verdugo 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andrea - verdugo 0:0

48e minuut.
Daar is Jerez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahamón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamón passt de bal zonder na te denken. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Leyton kopt de bal weg. Dulce speelt de bal door. Pita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Jerez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pita is nu in balbezit. Pita probeert naar een medespeler te passen. Chárry rent richting de bal. Chárry schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: andrea 70%, verdugo 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
andrea - verdugo 0:0