Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Root United JUNIOR F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Peñaranda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bonilla de bal. Bonilla geeft een hoge lob. Vargas rent richting de bal. Vargas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Domínguez kopt de bal weg. Ibarra rent richting de bal. Poveda is nu in balbezit. Poveda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Root United - JUNIOR F.C 0:1

20e minuut.
Tobón passt de bal met de wreef. Montoya is nu in balbezit. Espinal onderschept slim de pass. Espinal schiet op doel. Hernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Root United - JUNIOR F.C 0:2

23e minuut.
Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas rent richting de bal. Tobón is nu in balbezit. Tobón haalt uit met een fantastische trap. Quiñónez probeert de bal aan de voet te houden. Vaca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ibarra geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burgos met een snelle inworp. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vargas speelt de bal door. Tobón rent richting de bal. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón verovert de bal door een tackle van achteren. Tobón draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Arango Jaramillo speelt de bal door. Domínguez is nu in balbezit. Galindo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Galindo krijgt een gele kaart. Domínguez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Domínguez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Quiñónez de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Root United 51%, JUNIOR F.C 49%.
Root United - JUNIOR F.C 0:2

57e minuut.
Zamudio passt de bal zonder na te denken. Gómez Castaño rent richting de bal. Vargas onderschept slim de pass. Tobón rent richting de bal. Tobón draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez speelt de bal door. Gómez Castaño probeert de bal aan de voet te houden. Tobón is nu in balbezit. Tobón schiet op doel. Vaca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Vargas is nu in balbezit. Tobón is nu in balbezit. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón is nu in balbezit. Tobón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Root United - JUNIOR F.C 1:2

86e minuut.
Ibarra kopt de bal weg. Burgos is nu in balbezit. Arango Jaramillo maakt een afschuwelijke overtreding. Arango Jaramillo krijgt een gele kaart. Burgos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Burgos kan niet meer verder spelen. Bernal komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bernal geeft de bal voor. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno passt de bal met de wreef. Daar is Poveda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poveda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Root United 48%, JUNIOR F.C 52%.
Root United - JUNIOR F.C 1:2