Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skarios f.c el equipo iregui
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal zonder na te denken. Peñuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñuela haalt uit met een fantastische trap. Vélez probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Patarroyo met een sublieme pass. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vanegas begaat een overtreding. Ortega is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ortega neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Vanegas rent richting de bal. Ortega onderschept slim de pass. Alcalá onderschept slim de pass. Peñuela onderschept slim de pass. Peñuela haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarios f.c - el equipo iregui 0:1

37e minuut.
Galindo onderschept slim de pass. Galindo passt de bal zonder na te denken. Medellín speelt de bal door. Arenas is nu in balbezit. Arenas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Santofimio probeert de bal aan de voet te houden. Vanegas kopt de bal weg. Murcia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Medellín bereikt de bal nog maar net als eerste. Medellín schiet op doel. Artunduaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarios f.c 48%, el equipo iregui 52%.
Skarios f.c - el equipo iregui 0:1

56e minuut.
Moyano geeft een hoge lob. Buenaventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Buenaventura geeft een lange en hoge pass. Cruz rent richting de bal. Cruz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skarios f.c - el equipo iregui 0:2

59e minuut.
Santoyo passt de bal met de wreef. Peñuela rent richting de bal. Vanegas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vanegas krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Amortegui passt de bal in één keer door. Cruz met een sublieme pass. Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñuela onderschept slim de pass. Peñuela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Santoyo passt de bal met de wreef. Peñuela rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vanegas. Vanegas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Peñuela raakt geblesseerd tijdens het duel. Ortega wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skarios f.c 56%, el equipo iregui 44%.
Skarios f.c - el equipo iregui 0:2