Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cebollitas fc salatatu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 15.9
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Castro speelt de bal door. Sumarchán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumarchán met een sublieme pass. Klungelig pakt Pimentel de bal. Pimentel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Castro met een sublieme pass. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez speelt de bal door. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Eslava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rey verovert de bal door een tackle van achteren. Chavarro is nu in balbezit. Met opzet legt Rey zijn tegenspeler op de grond. Chavarro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Chavarro kan niet meer verder spelen. Higuita komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Huerta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buitrago. Huerta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Páez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eslava bereikt de bal nog maar net als eerste. Eslava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago passt de bal zonder na te denken. Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel haalt uit met een fantastische trap. Feliciano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cebollitas fc - salatatu 1:0

36e minuut.
Sumarchán probeert naar een medespeler te passen. Rey probeert de bal aan de voet te houden. Buitrago is nu in balbezit. Pimentel rent richting de bal. Pimentel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cebollitas fc 44%, salatatu 56%.
cebollitas fc - salatatu 1:0

64e minuut.
Villada kopt de bal weg. Rentería controleert de bal met de borst. Rentería met een sublieme pass. Eslava rent richting de bal. Eslava haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Daar is Higuita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yara is nu in balbezit. Higuita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Higuita krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Daar is Calderón Sr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eslava rent richting de bal. Calderón Sr rent richting de bal. Rey is nu in balbezit. Rey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pimentel bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimentel onderschept slim de pass. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cebollitas fc - salatatu 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cebollitas fc 49%, salatatu 51%.
cebollitas fc - salatatu 2:0