Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Root United el equipo iregui
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Murcia kopt de bal weg. Arango Jaramillo controleert de bal met de borst. Amortegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. Vargas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Root United - el equipo iregui 1:0

16e minuut.
Amortegui passt de bal met de wreef. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamudio verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas is nu in balbezit. Vargas passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Root United - el equipo iregui 2:0

21e minuut.
Cruz met een sublieme pass. Daar is Arango Jaramillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango Jaramillo passt de bal zonder na te denken. Tobón rent richting de bal. Tobón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Vargas verovert de bal door een tackle van achteren. Vargas passt de bal met de wreef. Roa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón rent richting de bal. Tobón draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Root United 34%, el equipo iregui 66%.
Root United - el equipo iregui 2:0

50e minuut.
Daar is Bonilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega rent richting de bal. Ortega passt de bal in één keer door. Peñuela rent richting de bal. Peñuela draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Cruz probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Aguilar met een snelle inworp. Vargas is nu in balbezit. Vargas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cruz geeft de bal voor. Inworp. Aguilar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Vargas de bal. Vargas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Aguilar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vargas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ibarra probeert naar een medespeler te passen. Arango Jaramillo speelt de bal door. Tobón is nu in balbezit. Vargas is nu in balbezit. Vargas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Artunduaga met een harde bal richting middenveld. Arango Jaramillo kopt de bal weg. Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cruz rent richting de bal. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla speelt de bal door. Tobón heeft problemen om de bal te vangen. Tobón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Root United - el equipo iregui 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Root United 39%, el equipo iregui 61%.
Root United - el equipo iregui 3:0