Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marlon AF Kaimán
Normal Tactiek la 352
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 25.2
waardeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Polanía probeert naar een medespeler te passen. Robles rent richting de bal. Robles passt de bal zonder na te denken. Tello is nu in balbezit. Tello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marlon - AF Kaimán 1:0

12e minuut.
Murcia met een harde bal richting middenveld. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Munévar zijn tegenspeler op de grond. Santana wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Santana kan niet meer verder spelen. Silva komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Montoya is nu in balbezit. Montoya passt de bal met de wreef. Pizzoza kan de bal niet met de borst controleren. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Polanía probeert naar een medespeler te passen. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón passt de bal in één keer door. Tello is nu in balbezit. Tello haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
marlon - AF Kaimán 2:0

26e minuut.
Fandiño geeft een hoge lob. Pizzoza speelt de bal door. Leyva heeft problemen om de bal te vangen. Numpaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Numpaque geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marlon 63%, AF Kaimán 37%.
marlon - AF Kaimán 2:0

48e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Montoya passt de bal zonder na te denken. Quesada rent richting de bal. Quesada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Maldonado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valbuena komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Gamboa geeft een lange en hoge pass. Valbuena probeert de bal aan de voet te houden. Talero met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Fandiño de bal onder controle te krijgen. Montoya probeert naar een medespeler te passen. Rentería bokst de bal weg.

82e minuut.
Silva rent richting de bal. Montoya verovert de bal door een tackle van achteren. Montoya passt de bal met de wreef. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gamboa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ferrer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marlon 58%, AF Kaimán 42%.
marlon - AF Kaimán 2:0