Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AF Kaimán marlon
la 352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.4 gemiddelde waardering 15.9
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Numpaque speelt de bal door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santana raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

32e minuut.
Ortega rent richting de bal. Montoya rent richting de bal. Montoya passt de bal zonder na te denken. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Kaimán - marlon 1:0

38e minuut.
Leyva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyva geeft een hoge lob. Fandiño rent richting de bal. Tello is nu in balbezit. Tello draait met de bal, schiet en ... Murcia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AF Kaimán 39%, marlon 61%.
AF Kaimán - marlon 1:0

63e minuut.
Talero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quesada de bal. Leyva is nu in balbezit. Quesada verovert de bal door een tackle van achteren. Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Talero de bal onder controle te krijgen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva speelt de bal door. Tello rent richting de bal. Tello draait met de bal, schiet en ... Murcia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Fandiño passt de bal zonder na te denken. Santana rent richting de bal. Montoya maakt een afschuwelijke overtreding. Montoya krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Chárry onderschept slim de pass. Chárry passt de bal met de wreef. Montoya probeert naar een medespeler te passen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel. Rentería bokst de bal weg. Klungelig pakt Pizzoza de bal. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Rentería bokst de bal weg.

74e minuut.
Gacha geeft de bal voor. Inworp. Santana met de inworp. Robles rent richting de bal. Robles geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Fandiño onderschept slim de pass. Fandiño passt de bal in één keer door. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... Rentería maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Kaimán - marlon 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AF Kaimán 54%, marlon 46%.
AF Kaimán - marlon 2:0