Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
COLHICHO F.C PateadaNP
JJJ Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.7
hopeless Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pico heeft problemen om de bal te vangen. Tinjacá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinjacá geeft een lange en hoge pass. Bahamón rent richting de bal. Bahamón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Chitiva is nu in balbezit. Chitiva geeft een hoge lob. Merchán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bahamón is nu in balbezit. Bahamón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COLHICHO F.C - PateadaNP 0:1

23e minuut.
Cardozo met een sublieme pass. Pico bereikt de bal nog maar net als eerste. Pico passt de bal met de wreef. Jerez rent richting de bal. Jerez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sotomayor probeert naar een medespeler te passen. Pico bereikt de bal nog maar net als eerste. Pico met een sublieme pass. Klungelig pakt Jerez de bal. Jerez schiet op doel. Palacio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLHICHO F.C 64%, PateadaNP 36%.
COLHICHO F.C - PateadaNP 0:1

65e minuut.
Mahecha probeert de bal aan de voet te houden. Sotomayor probeert naar een medespeler te passen. Barco Vargas is nu in balbezit. Jerez verovert de bal door een tackle van achteren. Jerez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

71e minuut.
Rodas rent richting de bal. Rodas speelt de bal door. Jerez rent richting de bal. Jerez draait met de bal, schiet en ... Palacio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
COLHICHO F.C - PateadaNP 1:1

74e minuut.
Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodas verovert de bal door een tackle van achteren. Rodas passt de bal in één keer door. Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Hormiga geeft een hoge lob. Cardozo rent richting de bal. Sotomayor begaat een overtreding. Sotomayor krijgt een gele kaart. Cardozo raakt geblesseerd tijdens het duel. Cardozo met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Cardozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chitiva is nu in balbezit. Chitiva geeft een lange en hoge pass. Tinjacá is nu in balbezit. Tinjacá geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COLHICHO F.C 36%, PateadaNP 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COLHICHO F.C - PateadaNP 1:1