Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Romero fc LUCHADORES FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Bayona probeert naar een medespeler te passen. Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Afanador is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Ruiz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ruiz kan niet meer verder spelen. de la Calle komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Rentería kopt de bal weg. de la Calle heeft problemen om de bal te vangen. Cardona bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla onderschept slim de pass. Santanilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bayona verovert de bal door een tackle van achteren. Bayona speelt de bal door. Rentería rent richting de bal. González onderschept slim de pass. González draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Suárez rent richting de bal. Suárez geeft de bal voor. Cabrera speelt de bal door. Samudio is nu in balbezit. Samudio draait met de bal, schiet en ... Montes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Romero fc - LUCHADORES FC 1:0

25e minuut.
Arroyave verovert de bal door een tackle van achteren. Góngora met een sublieme pass. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor is nu in balbezit. Corredor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Paredes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corredor rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayona. Bayona krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Carranza trapt de bal weg. González is nu in balbezit. de la Calle is nu in balbezit. González verovert de bal door een tackle van achteren. González geeft de bal voor. Cabrera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Góngora bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Góngora. Góngora krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romero fc 53%, LUCHADORES FC 47%.
Romero fc - LUCHADORES FC 1:0

53e minuut.
Arroyave is nu in balbezit. Arroyave geeft een lange en hoge pass. Rentería is nu in balbezit. González rent richting de bal. González geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

68e minuut.
González kopt de bal weg. Corredor bereikt de bal nog maar net als eerste. Corredor passt de bal in één keer door. Samudio is nu in balbezit. Samudio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
de la Calle onderschept slim de pass. de la Calle passt de bal met de wreef. Bayona speelt de bal door. Llorente rent richting de bal. Llorente geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Romero fc 59%, LUCHADORES FC 41%.
Romero fc - LUCHADORES FC 1:0