Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LUCHADORES FC eskarlata fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 14.2
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Aparicio passt de bal in één keer door. Rueda is nu in balbezit. Afanador onderschept slim de pass. Afanador schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Barón speelt de bal door. Estacio kopt de bal weg. Carranza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón Morantes onderschept slim de pass. Rincón Morantes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LUCHADORES FC - eskarlata fc 0:1

8e minuut.
Rincón Morantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Montañez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rincón Morantes onderschept slim de pass. Rincón Morantes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Iriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estacio is nu in balbezit. Estacio passt de bal zonder na te denken. Rincón Morantes is nu in balbezit. Rincón Morantes draait met de bal, schiet en ... Montes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Montañez onderschept slim de pass. Montañez probeert naar een medespeler te passen. Rueda rent richting de bal. Afanador onderschept slim de pass. Afanador haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo onderschept slim de pass. Acevedo passt de bal in één keer door. Rincón Morantes is nu in balbezit. Rincón Morantes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LUCHADORES FC - eskarlata fc 0:2

20e minuut.
Sumarchán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montañez is nu in balbezit. Montañez geeft de bal voor. Afanador bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LUCHADORES FC - eskarlata fc 1:2

22e minuut.
Barahona passt de bal zonder na te denken. Estacio probeert naar een medespeler te passen. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopó schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUCHADORES FC 50%, eskarlata fc 50%.
LUCHADORES FC - eskarlata fc 1:2

46e minuut.
Estacio speelt de bal door. Rincón Morantes heeft problemen om de bal te vangen. Montañez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montañez krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Sopó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sopó geeft de bal voor. Aparicio met een sublieme pass. Estacio rent richting de bal. Estacio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Navarrete geeft een lange en hoge pass. Rincón Morantes rent richting de bal. Estacio rent richting de bal. Estacio schiet op doel. Daar is Carranza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Bayona probeert de bal met de borst te controleren. Estacio rent richting de bal. Bayona met een sublieme pass. Montañez rent richting de bal. Montañez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LUCHADORES FC - eskarlata fc 2:2

64e minuut.
Lancheros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sopó met de inworp. Estacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Estacio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUCHADORES FC 43%, eskarlata fc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LUCHADORES FC - eskarlata fc 2:2