Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AF Kaimán asabrados
la 352 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 17
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


8e minuut.
Gacha geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mejía Vélez de bal onder controle te krijgen. Quesada rent richting de bal. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Albornoz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal in één keer door. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Valencia met een sublieme pass. Caballero kopt de bal weg. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap. Valencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Kaimán - asabrados 1:0

18e minuut.
Caballero onderschept slim de pass. Munévar onderschept slim de pass. Munévar passt de bal in één keer door. Zamudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamudio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gómez Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada onderschept slim de pass. Mejía Vélez maakt een afschuwelijke overtreding. Mejía Vélez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Quesada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Montoya neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Kaimán - asabrados 2:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Numpaque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olarte is nu in balbezit. Quesada onderschept slim de pass. Quesada draait met de bal, schiet en ... Valencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Albornoz rent richting de bal. Quesada onderschept slim de pass. Quesada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Kaimán - asabrados 3:0

28e minuut.
Gacha onderschept slim de pass. Ortega is nu in balbezit. Ortega met een sublieme pass. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada draait met de bal, schiet en ... Valencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AF Kaimán - asabrados 4:0

38e minuut.
Valencia trapt de bal weg van het doel. Gacha kopt de bal weg. Daar is Numpaque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada schiet op doel. Valencia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AF Kaimán 32%, asabrados 68%.
AF Kaimán - asabrados 4:0

51e minuut.
Murcia trapt de bal weg van het doel. Numpaque is nu in balbezit. Numpaque passt de bal in één keer door. Ortega rent richting de bal. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Talero geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leyva met de inworp. Caballero is nu in balbezit. Caballero met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Montoya is nu in balbezit. Montoya passt de bal met de wreef. Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Ortega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AF Kaimán - asabrados 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AF Kaimán 58%, asabrados 42%.
AF Kaimán - asabrados 5:0