Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LUCHADORES FC PateadaNP
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 13.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Montañez rent richting de bal. Montañez met een sublieme pass. Aparicio probeert naar een medespeler te passen. Afanador bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Klungelig pakt Bahamón de bal. Chitiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamón is nu in balbezit. Chitiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitiva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LUCHADORES FC - PateadaNP 0:1

27e minuut.
Bahamón met een sublieme pass. Sumarchán probeert naar een medespeler te passen. Penagos bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador onderschept slim de pass. Afanador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LUCHADORES FC - PateadaNP 1:1

45e minuut.
Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Cardozo met de inworp. Chitiva is nu in balbezit. Chitiva schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUCHADORES FC 47%, PateadaNP 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LUCHADORES FC - PateadaNP 1:1

51e minuut.
Grijalba is nu in balbezit. Grijalba passt de bal zonder na te denken. Bahamón rent richting de bal. Chitiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitiva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Montes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chitiva. Paredes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paredes met een snel genomen vrije trap. Afanador bereikt de bal nog maar net als eerste. Afanador draait met de bal, schiet en ... Palacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Bayona is nu in balbezit. Mahecha rent richting de bal. Mahecha passt de bal in één keer door. Bahamón heeft problemen om de bal te vangen. Bahamón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Leyton geeft de bal voor. Inworp. González met een snelle inworp. Montañez rent richting de bal. Montañez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Grijalba speelt de bal door. Sumarchán is nu in balbezit. Hormiga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hormiga krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Grijalba is nu in balbezit. Grijalba geeft een hoge lob. Carranza controleert de bal met de borst. Bahamón onderschept slim de pass. Bahamón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bayona speelt de bal door. González is nu in balbezit. González passt de bal met de wreef. Montañez is nu in balbezit. Montañez geeft een hoge lob. Palacio bokst de bal weg. Afanador is nu in balbezit. Afanador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LUCHADORES FC - PateadaNP 2:1

88e minuut.
Bayona verovert de bal door een tackle van achteren. Afanador rent richting de bal. Afanador passt de bal in één keer door. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LUCHADORES FC - PateadaNP 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUCHADORES FC 43%, PateadaNP 57%.
LUCHADORES FC - PateadaNP 3:1