Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
asabrados marlon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Olarte geeft de bal voor. Polanía rent richting de bal. Zamudio onderschept slim de pass. Caballero bereikt de bal nog maar net als eerste. Caballero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Aragón passt de bal met de wreef. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarte rent richting de bal. Tello verovert de bal door een tackle van achteren. Tello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gamboa met een sublieme pass. Tello is nu in balbezit. Tello passt de bal in één keer door. Olarte is nu in balbezit. Olarte passt de bal in één keer door. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asabrados 47%, marlon 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
asabrados - marlon 0:0

47e minuut.
Santana rent richting de bal. Santana geeft de bal voor. Daar is Gamboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narváez is nu in balbezit. Narváez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Caballero is nu in balbezit. Santana rent richting de bal. Caballero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Santana roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Santana kan niet meer verder spelen. Silva komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: asabrados 46%, marlon 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
asabrados - marlon 0:0