Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LUCHADORES FC marlon
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Montañez is nu in balbezit. Montañez passt de bal met de wreef. Daar is Palacio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Afanador is nu in balbezit. Afanador draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gamboa met een snelle inworp. Polanía rent richting de bal. Polanía geeft een lange en hoge pass. Tello rent richting de bal. Tello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LUCHADORES FC - marlon 0:1

27e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Paredes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lancheros de bal. Tello bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bayona probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón is nu in balbezit. Aragón haalt uit met een fantastische trap. Montes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Gamboa rent richting de bal. Gamboa speelt de bal door. Bayona speelt de bal door. Tello rent richting de bal. Tello haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
González met een snelle inworp. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Polanía ... Strafschop! Polanía krijgt een gele kaart. Montañez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Montañez neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUCHADORES FC 48%, marlon 52%.
LUCHADORES FC - marlon 0:1

51e minuut.
Santana speelt de bal door. Afanador is nu in balbezit. Afanador passt de bal met de wreef. Montañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montañez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Suárez kopt de bal weg. Palacio geeft een lange en hoge pass. Montañez heeft problemen om de bal te vangen. Suárez is nu in balbezit. Suárez geeft de bal voor. Rentería kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Aparicio rent richting de bal. Aragón verovert de bal door een tackle van achteren. Aragón passt de bal zonder na te denken. Tello is nu in balbezit. Tello draait met de bal, schiet en ... Montes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Valderrama geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabanzo met een snelle inworp. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragón geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LUCHADORES FC 47%, marlon 53%.
LUCHADORES FC - marlon 0:1