Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jhoancolombia juan deyby
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Tamayo is nu in balbezit. Cifuentes onderschept slim de pass. Cifuentes passt de bal zonder na te denken. Ojeda rent richting de bal. Ojeda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urrego heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Tortillo is nu in balbezit. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz probeert naar een medespeler te passen. Triviño rent richting de bal. Triviño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pachón is nu in balbezit. Pachón passt de bal zonder na te denken. Ossa is nu in balbezit. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Cubides geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valderrama met een snelle inworp. Quiroz rent richting de bal. Quiroz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cifuentes kan de bal niet met de borst controleren. Urrego is nu in balbezit. Urrego passt de bal zonder na te denken. Triviño is nu in balbezit. Triviño draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Cifuentes kan de bal niet met de borst controleren. Quiroz is nu in balbezit. Quiroz passt de bal met de wreef. Triviño rent richting de bal. Triviño draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jhoancolombia - juan deyby 0:1

32e minuut.
Piedra verovert de bal door een tackle van achteren. Piedra speelt de bal door. Cifuentes is nu in balbezit. Cifuentes haalt uit met een fantastische trap. Usme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jhoancolombia - juan deyby 1:1

42e minuut.
Urrego bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama rent richting de bal. Valderrama passt de bal met de wreef. Triviño rent richting de bal. Triviño draait met de bal, schiet en ... Ladino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhoancolombia 45%, juan deyby 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jhoancolombia - juan deyby 1:1

50e minuut.
Fonseca passt de bal in één keer door. Varón rent richting de bal. Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda schiet op doel. Usme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jhoancolombia - juan deyby 2:1

56e minuut.
Daar is Fonseca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quiroz rent richting de bal. Fonseca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fonseca krijgt een gele kaart. Quiroz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Quiroz kan niet meer verder spelen. Leiva komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Pachón geeft een hoge lob. Inworp. Tortillo met de inworp. Leiva is nu in balbezit. Leiva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ladino trapt de bal weg. Cifuentes kopt de bal weg. Rangel heeft problemen om de bal te vangen. Ojeda is nu in balbezit. Ojeda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jhoancolombia - juan deyby 3:1

78e minuut.
Yara verovert de bal door een tackle van achteren. Yara geeft de bal voor. Daar is Camero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valderrama rent richting de bal. Valderrama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Pachón rent richting de bal. Tamayo onderschept slim de pass. Tamayo geeft een lange en hoge pass. Triviño rent richting de bal. Triviño draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Urrego kopt de bal weg. Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva probeert naar een medespeler te passen. Triviño is nu in balbezit. Triviño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
jhoancolombia - juan deyby 3:2

86e minuut.
Pachón is nu in balbezit. Triviño is nu in balbezit. Leiva rent richting de bal. Triviño rent richting de bal. Triviño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jhoancolombia 48%, juan deyby 52%.
jhoancolombia - juan deyby 3:2