Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eskere barcelonablack
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.2
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Millán rent richting de bal. Almanza onderschept slim de pass. Almanza passt de bal zonder na te denken. Losada rent richting de bal. Losada haalt uit met een fantastische trap. Moyano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burbano probeert naar een medespeler te passen. Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza begaat een overtreding. Almanza krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Millán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Millán zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Banguero de bal. Moya rent richting de bal. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pastor rent richting de bal. Pastor passt de bal zonder na te denken. Losada rent richting de bal. Almanza rent richting de bal. Almanza draait met de bal, schiet en ... Moyano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borja heeft problemen om de bal te vangen. Losada is nu in balbezit. Losada draait met de bal, schiet en ... Moyano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Mendieta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
eskere - barcelonablack 1:0

19e minuut.
Almanza rent richting de bal. Almanza passt de bal zonder na te denken. Losada rent richting de bal. Losada haalt uit met een fantastische trap. Moyano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eskere - barcelonablack 2:0

22e minuut.
Morena met een sublieme pass. Luna bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna geeft een hoge lob. Banguero is nu in balbezit. Banguero schiet op doel. Bravo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Millán is nu in balbezit. Almanza onderschept slim de pass. Almanza probeert naar een medespeler te passen. Losada rent richting de bal. Losada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor speelt de bal door. Almanza is nu in balbezit. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
eskere - barcelonablack 3:0

44e minuut.
Moya passt de bal zonder na te denken. Almanza is nu in balbezit. Vidal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vidal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eskere 46%, barcelonablack 54%.
eskere - barcelonablack 3:0

53e minuut.
Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borja. Leal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leal komt bij de bal en schiet. Moyano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

59e minuut.
Klungelig pakt Hoyos de bal. Almanza is nu in balbezit. Hoyos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoyos krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Almanza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pastor zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Mendieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada schiet op doel. Moyano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
eskere - barcelonablack 4:0

78e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft een hoge lob. Klungelig pakt Borja de bal. Losada is nu in balbezit. Losada haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
eskere - barcelonablack 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eskere 42%, barcelonablack 58%.
eskere - barcelonablack 5:0