Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Junior F.C campitosfc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Enciso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aristizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta onderschept slim de pass. Useche is nu in balbezit. Useche draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
Duque rent richting de bal. Duque met een sublieme pass. Daar is Enciso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Enciso schiet op doel. Na een snelle pass probeert Holguín de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Junior F.C - campitosfc 1:0

11e minuut.
Nariño speelt de bal door. Useche rent richting de bal. Puerta is nu in balbezit. Puerta schiet op doel. Mogollón probeert de bal aan de voet te houden. Posso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Duque rent richting de bal. Nariño verovert de bal door een tackle van achteren. Nariño probeert naar een medespeler te passen. Puerta is nu in balbezit. Puerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Junior F.C - campitosfc 1:1

27e minuut.
Inworp. Segura met de inworp. Useche heeft problemen om de bal te vangen. Useche schiet op doel. Puerta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Duque onderschept slim de pass. Duque passt de bal met de wreef. Quiñónez probeert de bal aan de voet te houden. Enciso is nu in balbezit. Enciso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Junior F.C 46%, campitosfc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Junior F.C - campitosfc 1:1

50e minuut.
Quintanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentería bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentería geeft een lange en hoge pass. Duque bereikt de bal nog maar net als eerste. Duque geeft een hoge lob. Posso bokst de bal weg.

56e minuut.
Duque met een sublieme pass. Holguín rent richting de bal. Aristizábal rent richting de bal. Enciso is nu in balbezit. Enciso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Quiñónez met een snelle inworp. Aristizábal is nu in balbezit. Aristizábal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lancheros de bal. Lancheros geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Junior F.C - campitosfc 2:1

70e minuut.
Lancheros met een sublieme pass. Aristizábal is nu in balbezit. Aristizábal met een sublieme pass. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso schiet op doel. Jaramillo Vásquez bokst de bal weg.

77e minuut.
Aristizábal verovert de bal door een tackle van achteren. Aristizábal met een sublieme pass. Lancheros probeert naar een medespeler te passen. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Junior F.C 40%, campitosfc 60%.
Atletico Junior F.C - campitosfc 2:1