Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
campitosfc Atletico Junior F.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Salamanca de bal onder controle te krijgen. Aristizábal rent richting de bal. Salamanca is nu in balbezit. Aristizábal verovert de bal door een tackle van achteren. Aristizábal haalt uit met een fantastische trap. Jaramillo Vásquez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Aristizábal kopt de bal weg. Pastor rent richting de bal. Pastor passt de bal zonder na te denken. Enciso rent richting de bal. Enciso schiet op doel. De bal raakt de paal. Jaramillo Vásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: campitosfc 58%, Atletico Junior F.C 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
campitosfc - Atletico Junior F.C 0:0

55e minuut.
Pastor onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duque met een snelle inworp. Useche bereikt de bal nog maar net als eerste. Useche geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nariño met een sublieme pass. Aristizábal rent richting de bal. Aristizábal speelt de bal door. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Salamanca rent richting de bal. Salamanca geeft een hoge lob. Afanador geeft een lange en hoge pass. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
campitosfc - Atletico Junior F.C 0:1

84e minuut.
Puerta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gómez komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Duque onderschept slim de pass. Duque met een sublieme pass. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt Aristizábal de bal. Nariño is nu in balbezit. Nariño geeft een lange en hoge pass. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nariño kopt de bal weg. Klungelig pakt Useche de bal. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel. Mogollón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: campitosfc 39%, Atletico Junior F.C 61%.
campitosfc - Atletico Junior F.C 0:1