Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
eskere campitosfc
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Zapata speelt de bal door. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero passt de bal in één keer door. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
eskere - campitosfc 1:0

6e minuut.
Pastor passt de bal met de wreef. Holguín is nu in balbezit. Losada onderschept slim de pass. Losada haalt uit met een fantastische trap. Jaramillo Vásquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
eskere - campitosfc 2:0

28e minuut.
Rangel verovert de bal door een tackle van achteren. Rangel geeft de bal voor. Zapata probeert de bal met de borst te controleren. Puerta is nu in balbezit. Puerta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Fernández Urrutia is nu in balbezit. Almanza onderschept slim de pass. Holguín legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Holguín krijgt een gele kaart. Almanza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Almanza neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
eskere - campitosfc 3:0

37e minuut.
Leal met een sublieme pass. Holguín probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Losada is nu in balbezit. Losada draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Daar is Rangel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero geeft een lange en hoge pass. Losada is nu in balbezit. Losada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Useche passt de bal met de wreef. Puerta rent richting de bal. de la Peña begaat een overtreding. Puerta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fernández Urrutia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eskere 38%, campitosfc 62%.
eskere - campitosfc 3:0

83e minuut.
Gómez Castaño geeft de bal voor. Inworp. Segura met een snelle inworp. Useche rent richting de bal. Useche geeft een lange en hoge pass. Bravo bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Escalante de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
eskere - campitosfc 3:1

87e minuut.
Rangel is nu in balbezit. Rangel geeft een hoge lob. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
eskere - campitosfc 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: eskere 43%, campitosfc 57%.
eskere - campitosfc 3:2