Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelonablack Atletico Junior F.C
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Aristizábal controleert de bal met de borst. Hoyos rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aristizábal. Aristizábal krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Millán geeft een lange en hoge pass. Inworp. Quiñónez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aristizábal is nu in balbezit. Aristizábal draait met de bal, schiet en ... Moyano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Banguero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pineda komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Burbano is nu in balbezit. Duque verovert de bal door een tackle van achteren. Duque geeft de bal voor. Enciso is nu in balbezit. Enciso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Morena rent richting de bal. Morena geeft een hoge lob. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. Delgado krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Pastor geeft de bal voor. Hoyos rent richting de bal. Met opzet legt Lancheros zijn tegenspeler op de grond. Lancheros is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelonablack 50%, Atletico Junior F.C 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barcelonablack - Atletico Junior F.C 0:0

47e minuut.
Hoyos rent richting de bal. Quintanilla onderschept slim de pass. Aristizábal met een sublieme pass. Klungelig pakt Enciso de bal. Enciso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Pastor speelt de bal door. Luna speelt de bal door. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel. Posso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonablack - Atletico Junior F.C 1:0

75e minuut.
Quiñónez kopt de bal weg. Duque probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delgado. Duque raakt geblesseerd tijdens het duel. Duque met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Aristizábal rent richting de bal. Enciso heeft problemen om de bal te vangen. Aristizábal is nu in balbezit. Enciso heeft problemen om de bal te vangen. Enciso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelonablack 64%, Atletico Junior F.C 36%.
barcelonablack - Atletico Junior F.C 1:0