Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Junior F.C barcelonablack
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Borja rent richting de bal. Borja geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quiñónez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aristizábal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hoyos is nu in balbezit. Quintanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintanilla probeert naar een medespeler te passen. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mogollón verovert de bal door een tackle van achteren. Mogollón geeft de bal voor. Klungelig pakt Vidal de bal. Enciso is nu in balbezit. Enciso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Delgado kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Afanador de bal onder controle te krijgen. Banguero is nu in balbezit. Banguero draait met de bal, schiet en ... Posso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Junior F.C - barcelonablack 0:1

22e minuut.
Aristizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso rent richting de bal. Aristizábal is nu in balbezit. Enciso is nu in balbezit. Enciso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Delgado is nu in balbezit. Duque verovert de bal door een tackle van achteren. Duque geeft een lange en hoge pass. Enciso is nu in balbezit. Enciso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Quintanilla is nu in balbezit. Quintanilla geeft een lange en hoge pass. Mendieta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enciso is nu in balbezit. Enciso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Millán rent richting de bal. Aristizábal onderschept slim de pass. Aristizábal probeert naar een medespeler te passen. Enciso rent richting de bal. Enciso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hoyos rent richting de bal. Quintanilla onderschept slim de pass. Aristizábal rent richting de bal. Aristizábal passt de bal in één keer door. Lancheros geeft een hoge lob. Paal!

31e minuut.
Luna onderschept slim de pass. Luna probeert naar een medespeler te passen. Mogollón is nu in balbezit. Banguero onderschept slim de pass. Banguero draait met de bal, schiet en ... Posso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Banguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Banguero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lancheros bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Morena met een snelle inworp. Klungelig pakt Hoyos de bal. Aristizábal speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Junior F.C - barcelonablack 1:1

41e minuut.
Duque passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Quintanilla de bal. Banguero is nu in balbezit. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Junior F.C - barcelonablack 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Junior F.C 47%, barcelonablack 53%.
Atletico Junior F.C - barcelonablack 1:2

56e minuut.
Lancheros geeft een hoge lob. Duque kopt de bal weg. Daar is Millán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aristizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristizábal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Afanador speelt de bal door. Lancheros rent richting de bal. Lancheros speelt de bal door. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Junior F.C - barcelonablack 2:2

79e minuut.
Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado speelt de bal door. Banguero is nu in balbezit. Banguero haalt uit met een fantastische trap. Afanador probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Junior F.C - barcelonablack 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Junior F.C 49%, barcelonablack 51%.
Atletico Junior F.C - barcelonablack 2:3