Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barcelonablack mimis
Normal Tactiek DVD
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Mastík verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado rent richting de bal. Mastík rent richting de bal. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonablack - mimis 1:0

13e minuut.
Moyano met een sublieme pass. Hoyos is nu in balbezit. Smrk maakt een afschuwelijke overtreding. Smrk krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Garvie geeft de bal voor. Inworp. Luna met de inworp. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Luna speelt de bal door. Pineda is nu in balbezit. Pineda met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonablack - mimis 2:0

20e minuut.
Millán kopt de bal weg. Pena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonablack - mimis 3:0

32e minuut.
Hoyos passt de bal zonder na te denken. Lattu rent richting de bal. Millán begaat een overtreding. Millán krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Smrk passt de bal met de wreef. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaño rent richting de bal. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Casierra de bal onder controle te krijgen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateus bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelonablack 48%, mimis 52%.
barcelonablack - mimis 3:0

55e minuut.
Szaniawski passt de bal in één keer door. Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap. Moyano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonablack - mimis 3:1

60e minuut.
Millán rent richting de bal. Millán speelt de bal door. Klungelig pakt Hoyos de bal. Smrk is nu in balbezit. Smrk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonablack - mimis 3:2

69e minuut.
Garvie geeft een lange en hoge pass. Smrk is nu in balbezit. Smrk met een sublieme pass. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barcelonablack - mimis 3:3

71e minuut.
Pineda probeert naar een medespeler te passen. Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal in één keer door. Daar is Szaniawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Hoyos rent richting de bal. Mateus rent richting de bal. Hoyos begaat een overtreding. Mateus roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mateus kan niet meer verder spelen. Rubio komt het veld opgelopen. Smrk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap. Moyano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonablack - mimis 3:4

77e minuut.
Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoyos speelt de bal door. Klungelig pakt Morena de bal. Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hoyos rent richting de bal. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Smrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barcelonablack - mimis 3:5

85e minuut.
Hoyos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio onderschept slim de pass. Rubio met een sublieme pass. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski schiet op doel. Moyano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barcelonablack 66%, mimis 34%.
barcelonablack - mimis 3:5