Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mimis eskere
DVD Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pastor probeert naar een medespeler te passen. Almanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza probeert naar een medespeler te passen. Losada rent richting de bal. Losada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Almanza passt de bal zonder na te denken. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Leal zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Leal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Leal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

15e minuut.
Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pena geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Guerrero de bal onder controle te krijgen. de la Peña is nu in balbezit. de la Peña geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Almanza verovert de bal door een tackle van achteren. Almanza passt de bal zonder na te denken. Losada rent richting de bal. Losada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mimis - eskere 0:1

37e minuut.
Garvie geeft de bal voor. Szaniawski probeert de bal aan de voet te houden. de la Peña schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, de la Peña moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! de la Peña schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

39e minuut.
Lattu passt de bal in één keer door. Pastor probeert naar een medespeler te passen. Castaño is nu in balbezit. Almanza verovert de bal door een tackle van achteren. Almanza schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Pena kopt de bal weg. Daar is Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubio passt de bal in één keer door. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimis 60%, eskere 40%.
mimis - eskere 0:1

46e minuut.
Rubio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Johnson komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Zapata met de inworp. Klungelig pakt Pastor de bal. Pastor probeert naar een medespeler te passen. Almanza rent richting de bal. Almanza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Casierra rent richting de bal. Casierra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Szaniawski de bal. Szaniawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mimis - eskere 1:1

76e minuut.
García trapt de bal weg van het doel. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson passt de bal in één keer door. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Losada verovert de bal door een tackle van achteren. Garvie onderschept slim de pass. Garvie geeft een lange en hoge pass. Daar is Szaniawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Casierra rent richting de bal. Casierra passt de bal met de wreef. Daar is Szaniawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smrk rent richting de bal. Smrk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimis 41%, eskere 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mimis - eskere 1:1