Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kevin campitosfc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Moreno is nu in balbezit. Useche verovert de bal door een tackle van achteren. Useche met een sublieme pass. Puerta is nu in balbezit. Puerta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Muñoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ospina speelt de bal door. Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez geeft de bal voor. Daar is Holguín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Nariño rent richting de bal. Johnson onderschept slim de pass. Johnson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sotelo de bal onder controle te krijgen. Jaramillo Vásquez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kevin - campitosfc 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kevin 32%, campitosfc 68%.
fc kevin - campitosfc 1:0

46e minuut.
Useche met een sublieme pass. Nariño rent richting de bal. Nariño geeft een lange en hoge pass. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Pastor met de inworp. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura geeft een hoge lob. Domínguez kopt de bal weg. Consuelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Puerta is nu in balbezit. Puerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc kevin - campitosfc 1:1

56e minuut.
Henríquez rent richting de bal. Henríquez passt de bal met de wreef. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson schiet op doel. Sotelo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaramillo Vásquez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Rentería is nu in balbezit. Rentería speelt de bal door. Tenjo is nu in balbezit. Tenjo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ospina met de inworp. Johnson kan de bal niet met de borst controleren. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Tenjo is nu in balbezit. Tenjo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Nariño rent richting de bal. Useche rent richting de bal. Useche met een sublieme pass. Puerta rent richting de bal. Puerta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Johnson de bal. Nariño rent richting de bal. Tenjo verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Jaramillo Vásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kevin 34%, campitosfc 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc kevin - campitosfc 1:1