Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kevin eskere
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ibáñez rent richting de bal. Ibáñez geeft een lange en hoge pass. Barreto heeft problemen om de bal te vangen. Losada is nu in balbezit. Losada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gómez Castaño is nu in balbezit. Jaramillo Gómez onderschept slim de pass. Jaramillo Gómez speelt de bal door. Tenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenjo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Henríquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson speelt de bal door. Tenjo rent richting de bal. Tenjo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almanza verovert de bal door een tackle van achteren. Losada bereikt de bal nog maar net als eerste. Losada draait met de bal, schiet en ... Consuelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kevin - eskere 0:1

42e minuut.
Sánchez geeft een hoge lob. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Henríquez onderschept slim de pass. Johnson is nu in balbezit. Johnson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kevin 64%, eskere 36%.
fc kevin - eskere 0:1

66e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero speelt de bal door. Losada is nu in balbezit. Losada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Linares speelt de bal door. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz passt de bal met de wreef. Tenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenjo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Jaramillo Gómez met een sublieme pass. Tenjo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenjo passt de bal met de wreef. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tenjo verovert de bal door een tackle van achteren. Tenjo speelt de bal door. Johnson rent richting de bal. Johnson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc kevin - eskere 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kevin 52%, eskere 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc kevin - eskere 1:1