Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mimis campitosfc
DVD Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Useche rent richting de bal. Useche geeft een lange en hoge pass. Duque heeft problemen om de bal te vangen. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
mimis - campitosfc 0:1

5e minuut.
Mastík geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Segura met de inworp. Useche bereikt de bal nog maar net als eerste. Useche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pena bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta onderschept slim de pass. Mastík rent richting de bal. Puerta onderschept slim de pass. Puerta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pena verovert de bal door een tackle van achteren. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura geeft de bal voor. Puerta rent richting de bal. Puerta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Segura met de inworp. Useche rent richting de bal. Lattu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Useche raakt geblesseerd tijdens het duel. Useche kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
mimis - campitosfc 0:2

23e minuut.
Nariño passt de bal met de wreef. Useche bereikt de bal nog maar net als eerste. Useche speelt de bal door. Puerta is nu in balbezit. Puerta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Casierra is nu in balbezit. Casierra passt de bal met de wreef. Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski schiet op doel. Holguín probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lattu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jaramillo Vásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mimis - campitosfc 1:2

37e minuut.
Smrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca speelt de bal door. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski schiet op doel. Jaramillo Vásquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mimis - campitosfc 2:2

41e minuut.
Mateus geeft een hoge lob. Bautista rent richting de bal. Bautista passt de bal in één keer door. Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimis 63%, campitosfc 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mimis - campitosfc 2:2

54e minuut.
Mastík geeft de bal voor. Klungelig pakt Segura de bal. Pena verovert de bal door een tackle van achteren. Puerta is nu in balbezit. Puerta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski passt de bal in één keer door. Casierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Casierra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mimis - campitosfc 3:2

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Nariño de bal onder controle te krijgen. Casierra is nu in balbezit. Casierra geeft de bal voor. Smrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrk schiet op doel. Jaramillo Vásquez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimis - campitosfc 4:2

81e minuut.
Garvie geeft de bal voor. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smrk is nu in balbezit. Smrk schiet op doel. Casierra maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Jaramillo Vásquez met een harde bal richting middenveld. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura probeert naar een medespeler te passen. Puerta is nu in balbezit. Puerta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimis 56%, campitosfc 44%.
mimis - campitosfc 4:2