Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
la guarnel campitosfc
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.6
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Useche onderschept slim de pass. Ayala probeert naar een medespeler te passen. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
la guarnel - campitosfc 0:1

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Foronda is nu in balbezit. Foronda draait met de bal, schiet en ... Jaramillo Vásquez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la guarnel - campitosfc 1:1

32e minuut.
Luengas passt de bal zonder na te denken. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura passt de bal in één keer door. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Salcedo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duque zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Useche rent richting de bal. Useche geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
la guarnel - campitosfc 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la guarnel 57%, campitosfc 43%.
la guarnel - campitosfc 1:2

55e minuut.
Luengas is nu in balbezit. Useche verovert de bal door een tackle van achteren. Useche passt de bal zonder na te denken. Puerta is nu in balbezit. Puerta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Luengas probeert naar een medespeler te passen. Fernández Urrutia rent richting de bal. Fernández Urrutia geeft een lange en hoge pass. Segura rent richting de bal. Segura schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Visbal onderschept slim de pass. Visbal passt de bal in één keer door. Foronda bereikt de bal nog maar net als eerste. Foronda schiet op doel. Jaramillo Vásquez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
la guarnel - campitosfc 2:2

86e minuut.
Fernández Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Visbal onderschept slim de pass. Visbal met een sublieme pass. Foronda bereikt de bal nog maar net als eerste. Foronda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: la guarnel 48%, campitosfc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
la guarnel - campitosfc 2:2