Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mimis Atletico Junior F.C
DVD Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.2
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Munar heeft problemen om de bal te vangen. Munar met een sublieme pass. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pena onderschept slim de pass. Pena geeft de bal voor. Casierra kopt de bal weg. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Duque rent richting de bal. Duque passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Rubio de bal. Aristizábal is nu in balbezit. Aristizábal schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Mastík heeft problemen om de bal te vangen. Enciso is nu in balbezit. Enciso draait met de bal, schiet en ... Mastík probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Aristizábal de bal. Rubio rent richting de bal. Rubio passt de bal met de wreef. Szaniawski is nu in balbezit. Szaniawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mimis - Atletico Junior F.C 1:0

31e minuut.
Casierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Casierra met een sublieme pass. Szaniawski rent richting de bal. Szaniawski haalt uit met een fantastische trap. Posso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimis - Atletico Junior F.C 2:0

33e minuut.
Quintanilla geeft een hoge lob. Rubio rent richting de bal. Aristizábal maakt een afschuwelijke overtreding. Aristizábal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimis 57%, Atletico Junior F.C 43%.
mimis - Atletico Junior F.C 2:0

67e minuut.
Garvie rent richting de bal. Garvie geeft een lange en hoge pass. Szaniawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaniawski draait met de bal, schiet en ... Posso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimis - Atletico Junior F.C 3:0

72e minuut.
Bautista geeft de bal voor. Quintanilla rent richting de bal. Lattu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Lattu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lattu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

74e minuut.
Quintanilla kopt de bal weg. Aristizábal is nu in balbezit. Rubio begaat een overtreding. Aristizábal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quintanilla met een snel genomen vrije trap. García kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Enciso is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
mimis - Atletico Junior F.C 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimis 63%, Atletico Junior F.C 37%.
mimis - Atletico Junior F.C 3:1