Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Das Wilde Schaf PINGUIS
4-1-3-2 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
15.9 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Arango is nu in balbezit. Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte passt de bal met de wreef. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Villota geeft een lange en hoge pass. Rendón met een sublieme pass. Villamizar heeft problemen om de bal te vangen. Villamizar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Wilde Schaf - PINGUIS 0:1

23e minuut.
Rendón rent richting de bal. Rendón geeft een lange en hoge pass. Robles heeft problemen om de bal te vangen. de la Calle rent richting de bal. de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dussán verovert de bal door een tackle van achteren. Dussán passt de bal zonder na te denken. de la Calle is nu in balbezit. de la Calle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Wilde Schaf 35%, PINGUIS 65%.
Das Wilde Schaf - PINGUIS 0:1

51e minuut.
Robles geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendil met een snelle inworp. de la Calle is nu in balbezit. de la Calle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Doeltrap. Penagos met een harde bal richting middenveld. Cisneros kopt de bal weg. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pérez Jaramillo met de inworp. Tahar is nu in balbezit. Cisneros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tahar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Tahar kan niet meer verder spelen. Trujillo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros draait met de bal, schiet en ... Dussán probeert de bal aan de voet te houden. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Nejman geeft een hoge lob. Aponte kopt de bal weg. Villamizar rent richting de bal. Villamizar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Wilde Schaf - PINGUIS 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Wilde Schaf 40%, PINGUIS 60%.
Das Wilde Schaf - PINGUIS 0:2