Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PINGUIS Das Wilde Schaf
Normal Tactiek 4-1-3-2
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Trujillo verovert de bal door een tackle van achteren. Trujillo passt de bal zonder na te denken. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierra passt de bal in één keer door. Satizábal is nu in balbezit. Satizábal haalt uit met een fantastische trap. Penagos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PINGUIS - Das Wilde Schaf 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINGUIS 68%, Das Wilde Schaf 32%.
PINGUIS - Das Wilde Schaf 0:1

53e minuut.
Otero probeert naar een medespeler te passen. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal verovert de bal door een tackle van achteren. Satizábal schiet op doel. Penagos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PINGUIS - Das Wilde Schaf 0:2

61e minuut.
Vidal rent richting de bal. Vidal geeft een hoge lob. Otero speelt de bal door. Satizábal is nu in balbezit. Satizábal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Robles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Calle rent richting de bal. de la Calle draait met de bal, schiet en ... Penagos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sierra speelt de bal door. Satizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero speelt de bal door. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINGUIS 67%, Das Wilde Schaf 33%.
PINGUIS - Das Wilde Schaf 0:2