Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
johanh real luna
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Armero bereikt de bal nog maar net als eerste. Armero passt de bal met de wreef. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo draait met de bal, schiet en ... Cruz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
johanh - real luna 1:0

10e minuut.
Peñuela geeft een lange en hoge pass. Ariza rent richting de bal. Assad maakt een afschuwelijke overtreding. Assad krijgt een gele kaart. Ariza raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ariza kan niet meer verder spelen. Castelblanco komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Assad kopt de bal weg. García Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Márquez geeft een lange en hoge pass. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Rengifo passt de bal in één keer door. Armero kan de bal niet met de borst controleren. Armero passt de bal in één keer door. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rengifo rent richting de bal. Armero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo is nu in balbezit. Armero is nu in balbezit. Armero schiet op doel. Cruz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Armero is nu in balbezit. Rengifo is nu in balbezit. Armero rent richting de bal. Rengifo rent richting de bal. Rengifo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Cruz trapt de bal weg. Peñuela kopt de bal weg. Daar is Assad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johanh 39%, real luna 61%.
johanh - real luna 1:0

47e minuut.
Urquijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera passt de bal in één keer door. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vivar speelt de bal door. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
García Márquez kopt de bal weg. Daar is Castelblanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel met een sublieme pass. Moya rent richting de bal. Moya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
johanh - real luna 1:1

62e minuut.
Inworp. García Márquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armero geeft de bal voor. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Posso is nu in balbezit. Armero verovert de bal door een tackle van achteren. Armero passt de bal zonder na te denken. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johanh 50%, real luna 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
johanh - real luna 1:1