Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real luna johanh
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Cruz trapt de bal weg van het doel. Urquijo speelt de bal door. Daar is Villarraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Armero rent richting de bal. Armero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Peñuela met een sublieme pass. Urquijo is nu in balbezit. Urquijo passt de bal zonder na te denken. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Márquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armero bereikt de bal nog maar net als eerste. Armero passt de bal zonder na te denken. Cruz bokst de bal weg. Rengifo is nu in balbezit. Rengifo draait met de bal, schiet en ... Vaca probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
real luna - johanh 0:1

42e minuut.
Peñuela heeft problemen om de bal te vangen. Peñuela passt de bal in één keer door. Aruglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya onderschept slim de pass. Moya draait met de bal, schiet en ... Vivar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
real luna - johanh 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real luna 53%, johanh 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real luna - johanh 1:1

51e minuut.
Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Moya rent richting de bal. Moya schiet op doel. Vivar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real luna - johanh 2:1

57e minuut.
Vidal met een sublieme pass. Armero rent richting de bal. Armero passt de bal in één keer door. Rengifo rent richting de bal. Rengifo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mutis met de inworp. Godoy is nu in balbezit. Godoy passt de bal in één keer door. Rengifo rent richting de bal. Rengifo draait met de bal, schiet en ... Cruz bokst de bal weg.

80e minuut.
Urquijo geeft de bal voor. Ángel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Urquijo. Urquijo krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza geeft de bal voor. Yépez is nu in balbezit. Rengifo onderschept slim de pass. Rengifo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real luna 63%, johanh 37%.
real luna - johanh 2:1