Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gagos F.C. Crhistos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Usma de bal onder controle te krijgen. Vanegas probeert naar een medespeler te passen. Camargo kopt de bal weg. Klungelig pakt Carrasco de bal. Carrasco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Usma de bal. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gagos F.C. - Crhistos 0:1

16e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Zamora geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aguilar de bal. Higuera rent richting de bal. Higuera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vives rent richting de bal. Vives geeft de bal voor. Daar is Usma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cubides is nu in balbezit. Cubides schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Zamora rent richting de bal. Zamora geeft de bal voor. Leal is nu in balbezit. Leal draait met de bal, schiet en ... Pastrana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gagos F.C. - Crhistos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gagos F.C. 42%, Crhistos 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gagos F.C. - Crhistos 1:1

90e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa geeft een lange en hoge pass. Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera schiet op doel. Aguilar probeert de bal aan de voet te houden. Pastrana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gagos F.C. 51%, Crhistos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gagos F.C. - Crhistos 1:1