Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PINGUIS Caldas FC
Normal Tactiek Attack
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Piedra verovert de bal door een tackle van achteren. Piedra probeert naar een medespeler te passen. Fajardo probeert de bal aan de voet te houden. Villamizar rent richting de bal. Villamizar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpintero geeft een lange en hoge pass. Piedra verovert de bal door een tackle van achteren. Colorado rent richting de bal. Colorado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PINGUIS - Caldas FC 0:1

10e minuut.
Quiñónez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

21e minuut.
Vidal kopt de bal weg. Villota rent richting de bal. Colorado onderschept slim de pass. Colorado haalt uit met een fantastische trap. Robles probeert de bal aan de voet te houden. Penagos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal passt de bal met de wreef. Fajardo met een sublieme pass. Colorado geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rincón de bal onder controle te krijgen. Penagos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Yáñez is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fajardo. Yáñez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aponte zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Villamizar probeert de bal met de borst te controleren. Villamizar schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PINGUIS - Caldas FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINGUIS 65%, Caldas FC 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PINGUIS - Caldas FC 1:1

53e minuut.
Yáñez met een snelle inworp. Klungelig pakt Cisneros de bal. Fajardo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cisneros roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cisneros kan niet meer verder spelen. Leyva komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Pérez Jaramillo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Camelo de bal onder controle te krijgen. Villamizar rent richting de bal. Villamizar haalt uit met een fantastische trap. Joclécio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daar is Godoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leyva met een sublieme pass. Villamizar rent richting de bal. Villamizar schiet op doel. Joclécio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PINGUIS - Caldas FC 2:1

67e minuut.
Piedra geeft de bal voor. Villamizar kopt de bal weg. Leyva rent richting de bal. Villamizar is nu in balbezit. Villamizar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Villota met een sublieme pass. Villamizar rent richting de bal. Camelo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Camelo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PINGUIS 28%, Caldas FC 72%.
PINGUIS - Caldas FC 2:1