Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Das Wilde Schaf F.C Manzano
4-1-3-2 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
18 gemiddelde waardering 20.1
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Leiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leiva passt de bal in één keer door. Camero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintero rent richting de bal. Quintero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Leiva is nu in balbezit. Satizábal verovert de bal door een tackle van achteren. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal rent richting de bal. Satizábal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Wilde Schaf - F.C Manzano 1:0

5e minuut.
Leiva onderschept slim de pass. Leiva passt de bal met de wreef. Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Wilde Schaf - F.C Manzano 2:0

11e minuut.
Junco trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camero met een snelle inworp. Sierra rent richting de bal. Sierra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Leal probeert naar een medespeler te passen. Tavera bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendil krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes geeft een lange en hoge pass. Sierra probeert de bal aan de voet te houden. Quintero is nu in balbezit. Quintero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Leal is nu in balbezit. Mendieta onderschept slim de pass. Mendieta geeft een hoge lob. Satizábal probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Satizábal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Otero passt de bal met de wreef. Satizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal passt de bal zonder na te denken. Arango is nu in balbezit. Arango draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Wilde Schaf 55%, F.C Manzano 45%.
Das Wilde Schaf - F.C Manzano 2:0

57e minuut.
Belalcázar probeert de bal aan de voet te houden. Mendil is nu in balbezit. Belalcázar begaat een overtreding. Belalcázar krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Leal is nu in balbezit. García rent richting de bal. Mendieta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendieta krijgt een gele kaart. García wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

80e minuut.
Camero onderschept slim de pass. Camero speelt de bal door. Arango is nu in balbezit. Satizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Satizábal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Wilde Schaf 46%, F.C Manzano 54%.
Das Wilde Schaf - F.C Manzano 2:0